The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

Een mooie samenwerking

Het Vrije Nieuws en The Story Corner gaan samenwerken. De samenwerking tussen The Story Corner en Het Vrije Nieuws kan niet langer uitgesteld worden. Hoewel het Vrije Nieuws altijd al onder de bedrijfsnaam van The Story Corner heeft gestaan, gaan ze nu werkelijk samensmelten. Dit om verschillende redenen.

Banner 160x600Ooit was The Story Corner begonnen als een blog. Er werd regelmatig geschreven over gebeurtenissen in het nieuws en hoe deze dingen verkeerd onder onze neus werd geschoven. Propaganda heet dat. Je weet wel, al dat gelieg in het nieuws waar we Rusland, China, Noord-Korea en ISIS van beschuldigen. Natuurlijk doen wij daar net zo hard aan mee. Kijk maar eens hoeveel oorlogen er zijn vanuit het Westen. Het is altijd zo geweest dat bij elke oorlog propaganda wordt geleverd, dus ga er maar vanuit dat de NOS niets anders doet, aangezien er altijd oorlog is.

Maar goed, we willen niet afdwalen. Het Vrije Nieuws breidde zich steeds meer uit qua interesses en raakvlakken. Zo werden er biografieën geschreven over invloedrijke personen uit de geschiedenis zoals Mahatma Gandhi en John F. Kennedy. Ook werden er verslagen gemaakt van oorlogen met een andere kijk op het verhaal. De winnaar schrijft altijd de geschiedenis, maar daar hebben wij een einde aan gemaakt. Zo werden er ook een aantal flinke artikelen geschreven over herhalende gebeurtenissen in de geschiedenis en de achtergrond erachter. Als een detective gingen we op zoek naar waar het grote geld naartoe ging.

Officiële oprichting

Niet veel later kreeg The Story Corner langzaam een vaste vorm als tekstbureau. Er werden regelmatig artikelen geschreven voor andere websites maar dat was niet het enige. Het boek ‘De langste weg naar huis’ begon een vaste structuur te krijgen en er werd begonnen met het schrijven van gedichten. Sinds 1 juni 2016 verkreeg The Story Corner officieel een KvK nummer en al snel begonnen de opdrachten binnen te druppelen. Vanaf 1 juli kwam ‘De langste weg naar huis’ uit, verkrijgbaar op bol.com, maar natuurlijk ook op de website zelf. Er werden 100 gedichten uit de database bij elkaar geschraapt en samengesteld in een mooie bundel, ‘De Beelddenker’.

De tijd voor reorganisatie brak aan. Er moest een webshop ingebouwd worden en er was bijna geen tijd meer om te bloggen. We besloten de hele mikmak samen te gooien en dat proces is nu gaande. In de vrije uurtjes tussen de opdrachten door wordt de database van Het Vrije Nieuws overgezet naar die van The Story Corner. Nieuwe blogs zullen direct op deze pagina geplaatst worden. Wanneer de hele database is overgeplaatst, zal Het Vrije Nieuws verdwijnen.

Wij kijken uit naar een vernieuwde en completere website!

Jesse Jeremy

The Story Corner

 

 

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2018 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button