The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

Zijn er echt mensen die denken dat de aarde plat is?

Het is in opkomst. Kritisch nadenken en het internet hebben hand in hand de wereld voorzien van een zee van informatie en daarmee veel mensen wakker geschud over hoe de maatschappij werkelijk in elkaar zit. Elk weldenkend mens kan simpelweg beredeneren dat de aanslag op de Twin Towers begin deze eeuw doorgestoken kaart was. Zo word onderhand ook wel duidelijk dat Democratie slechts een front is voor het Kapitalisme en dat al het geld naar de bovenste lagen verdwijnt. Maar sommige theorieën gaan wel erg ver. Zo zou 23 september vorig jaar de wereld ten einde komen (whats new?) en worden we gecontroleerd door aliens die zich voordoen als de elite achter de schermen. Maar nu word het echt te gek. De platte aarde theorie komt met het idee dat de aarde plat is. Zijn er echt mensen die geloven dat de aarde plat is?

Nee. Natuurlijk zijn er geen mensen die denken dat de aarde plat is. Helaas word deze theorie toch in één adem genoemd met andere theorieën die wel kloppen. Het idee achter het verspreiden van valse informatie is om verwarring te brengen in waarheden en leugens. Dit is een oorlogstactiek die al eeuwen lang word gebruikt.

Valse informatie

De CIA gebruikt deze tactieken nog steeds. Maar let op! Ik zeg niet dat de CIA achter het verspreiden van de platte aarde theorie zit. Misschien is het zo, maar dat doet er niet toe. Wat doet er wel toe? Dat je gewoon helder nadenkt en niet alles geloofd wat je ziet of hoort. En dat geld niet alleen voor de normale media, maar ook voor de alternatieve media. Vraag jezelf eens af: Wat doet het er eigenlijk toe of de aarde plat of rond is? Het doet er helemaal niet toe. Dus eigenlijk is het gewoonweg een grote verspilling van je tijd om aandacht te schenken aan deze specifieke theorie. Overduidelijk onzin.

Het zou mij dan ook niet verbazen als binnenkort blijkt dat voor het onderstaande filmpje acteurs zijn ingehuurd.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2019 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button