The Story Corner

Vind de woorden die jij wilt horen!

Ik stem blanco

Democratie

Democratie is een vorm van regeren waar het volk mag kiezen op welke politieke partij men mag stemmen. Elke politieke partij heeft een aantal standpunten waar men zich wel of niet in kan vinden. Zo zal een bevoorrechtte Nederlander uit Wassenaar waarschijnlijk op de VVD kiezen. Iemand in de ziektewet, die in de Haagse Schilderswijk woont, zal eerder op de SP stemmen, omdat ze veel criminaliteit onder buitenlandse jongeren zien. De vraag is elke keer weer op welke partij men gaat kiezen. In de afgelopen decennia zijn alleen steeds minder mensen gaan stemmen. Niemand krijgt namelijk zijn zin. Ik stem blanco en leg precies uit waarom.

VVD is één van de grootste partijen in Nederland. De rijkelui, de bevoorrechtte klasse of ook wel white supremacy genoemd. Democratie heeft geen nut als dit soort mensen mogen kiezen. Jouw welvaart gaat namelijk ten koste van een ander. Kinderen in Afrika hongeren dood en kinderen in Azië werken zich dood. Sta jij daar met je nieuwe Mercedes voor het stemlokaal. Jouw onrecht, jouw gemis, jouw beperkingen en jouw tekortkomingen boeit hun niet genoeg om zelf met minder genoegen te nemen. Hoe kan het dat deze mensen überhaupt een stem mogen hebben? Als je maling hebt aan het leven van een ander, dan doet jouw stem er ook niet toe, lijkt me. Dat geldt natuurlijk ook voor iedereen die om de verkeerde redenen op een partij stemt, welke partij dan ook.

Teleurstelling

De staat leent geld van de bank. Hierover moet rente betaald worden. Deze rente moet ergens vandaan komen. Juist, van diezelfde bank. Er moet dus opnieuw geleend worden om de rente terug te betalen. En zo gaat het maar door. Dat betekent dat alles duurder wordt, alle belastingen omhoog gaan en dat dit steeds weer op de schouders van de burger terecht komt. Vervolgens worden er een hoop beloften gedaan vlak voor de verkiezingen, om vervolgens in de daaropvolgende 4 jaar weer teleurgesteld te worden, want Nederland moet de rente weer terug betalen.

Om dit systeem in stand te houden, moeten we met zijn allen zo veel mogelijk arbeid verrichtten om zoveel mogelijk spullen te kopen. Dat is natuurlijk pure onzin, want materie maakt alleen maar gelukkig voor even, totdat je inziet dat je er helemaal niet gelukkig van wordt en alleen maar nepvrienden aantrekt. Toch worden we elke dag gebombardeerd met reclame en TV shows over mensen die veel geld hebben. Gelukkig zie ik steeds meer mensen die dit patroon doorhebben en een nuttig doel in hun leven gaan zoeken. Ik hoop dat jullie stem ook blanco is.

Angst en vertrouwen

Een goed voorbeeld hoe manipulatief ons systeem is, is wanneer een ongetrouwd stel de zeggenschap over een gezamenlijk kind moet bepalen. Nu is deze wet de laatste 10 jaar al misntens 2 maal gewijzigd. Er moet nu een ouderschapsplan worden opgesteld en moeders zijn nu verplicht kinderen bij vader langs te brengen. Dit moest voorheen via rechtbank. Een vader heeft pas zeggenschap als moeder dat goedkeurt. Dat is nu nog steeds zo. Het idee van deze wetgeving?

Kinderen hangen eerder naar hun moeder en de invloed van moeder is volgens de wetgevers groter dan die van vader. Vader moet er dan op vertrouwen dat moeder het beste voor heeft met haar kind.
Het resultaat? De rol van vader wordt verwaarloost en veel vaders kunnen geen kant meer uit en laten hun kind in de steek of slaan moeder helemaal verrot. Een enkeling pleegt zelfmoord en een andere enkeling gaat gebukt onder de mening en de emotie van moeder, die geen correctie meer accepteert. Zowel vaders als moeders worden hierdoor slechtere ouders.

Eenmaal in de rechtbank zal de rechter eerlijk toegeven dat een natuurlijk evenwicht tussen vader en moeder (testosteron vs. oestrogeen), het beste is voor een kind. Een kind heeft namelijk doorgaans eigenschappen van beide ouders overgenomen. Toch wordt alle gekheid van oestrogeen zoals ouderverstoting en schending van het mensenrecht om je eigen kind te zien veelal geaccepteerd. Maar wanneer moeder met haar emoties te ver gaat, mag vader geen testosteron gebruiken om in te grijpen. Een strenge vermaning kan genoeg zijn. Maar dan staat iedereen met schande te spreken over hoe slecht vaders tegenwoordig wel niet zijn. Jouw liefde voor je kind als vader, en de verantwoordelijkheid die je daar voor voelt, doet er totaal niet meer toe. Vader krijgt alleen maar te horen dat het om vertrouwen gaat.

Maar hoe kun je een moeder vertrouwen die het belang van een vader niet wil zien en hoe kun je een wetgeving vertrouwen die wantrouwen bij de basis (de vader) legt. Elke reden die een rechter daarvoor aanvoert is een op angst gebaseerde reden: Anders komt er teveel druk op het kind te liggen, anders worden moeder en kind bang, anders komt er ruzie, etc. etc. En dat terwijl het om vertrouwen gaat! Vader krijgt nergens vertrouwen, ook al ben jij als vader juist wel te vertrouwen.

Nu moet iedereen in therapie, vader, moeder en de kinderen. Er worden trajecten zoals coaching en ouderbemiddeling opgezet en je kunt eindeloos rechtszaken voeren. Dat kan allemaal wel. Waarom? Bureaucratie levert geld op. Problemen oplossen is bijna gratis, blanco stemmen ook.

Een ander voorbeeld is wanneer iemand met trauma aangifte doet van een misdaad. Een agent wordt geïnstrueerd naar lichaamstaal te kijken of daar gelogen wordt. Zit je daar met al je trauma om vervolgens voor leugenaar uitgemaakt te worden. Alleen omdat een enkeling valse aangifte doet. Vervolgens krijg je te horen dat er heel vaak valse aangifte wordt gedaan. Of worden slachtoffers gewoon niet meer geloofd?

En zo gaat het met alle wetgeving. Wetten worden geschreven in de uiterste slechte daden van de mens, in plaats van vertrouwen op verbetering in de mens. Echter zal geen van die wetten voorkomen dat er slechte dingen gebeuren, nee ze maken het alleen maar erger. Dat is heersen met angst om vervolgens zeer hypocriet mensen te manipuleren dat ze het om ons eigen bestwil doen. Zo’n vorm van democratie is erger dan een dictatorschap. Bij een dictator weet je tenminste waar hij fout zit. In een democratie ga je aan je goede zelf twijfelen.

Verdeel en heers

Binnen een democratie mag je kiezen tussen links en rechts. Als je je verstand gebruikt, dan begrijp je dat het om evenwicht gaat, met liefde als basis. We leven namelijk met z’n allen op deze aardkloot. Eindeloze discussies tussen links en rechts zijn dus waardeloos. De kennis van hoe het moet is al duizenden jaren aanwezig. En eigenlijk weten we het allemaal. We worden echter elke dag gedwongen mee te doen aan dit onvolwassen systeem. Het is een verdeel en heers tactiek die al eeuwen lang wordt uitgevoerd. Zolang wij ons als volk blijven verdelen tussen partijen en groepen, zijn we niet in staat samen tegen het systeem op te staan. Gelukkig zie ik steeds meer en meer mensen wakker worden voor dit spelletje. Ik hoop dat jullie ook blanco gaan stemmen.

Zelf verantwoording nemen

We gaan er met zijn allen van uit dat de ministers en wetsschrijvers het allemaal wel weten. We geven de leiding van ons leven in hun handen, en we betalen ze er ook nog eens dik voor. En dat terwijl ze de belastingen toch wel weer gaan verhogen. Religieuze mensen geven de leiding aan God, met wetten opgeschreven door mensen. Waarom staan wij als mens niet op aan gaan zelf de leiding nemen? Het is niet zo moeilijk. Doe niemand iets aan wat je niet wilt dat een ander jou aandoet en alle problemen op de wereld verdwijnen als sneeuw voor de zon. Geef om niet en wees dankbaar voor alles wat je krijgt.

Als je stemt voor een partij geef je namelijk de macht over jouw leven aan mensen die het verdeel en heers spelletje uitvoeren. En dan is het ook jouw schuld dat de belastingen worden verhoogd, er steeds meer regels worden geschreven vanuit het idee dat wij mensen achterlijk zijn en met het idee dat iedereen liegt. En dan moet je ze nog gelijk geven ook, want hoe meer wetten er worden geschreven, hoe meer mensen gaan liegen. Iedereen rijdt 60 waar je 50 mag, iedereen werkt zwart, noem maar op. Mensen die schijt hebben aan de wet, hou je toch niet tegen. Dus beter leer je mensen hunzelf te beschermen.

Wat de mens nodig heeft, is het verspreiden van kennis. Kennis die iedereen beter maakt, i.p.v. regels die iedereen slechter maakt. Daarom stem ik blanco. Ik kan niet meegaan in dit kinderachtige spelletje dat democratie heet. Een democratie waar het volk dom wordt gehouden. Zo dom kan ik niet zijn, dus mijn stem is een proteststem, Ik stem blanco!

https://www.kiesraad.nl/…/tweed…/stemmen/blanco-ongeldig

Verder Bericht

© 2021 The Story Corner

Thema door Anders Norén

close
Facebook Iconfacebook like buttonTwitter Icontwitter follow button